Week 23-2011

6-6

Annette (medelid van de fotoclub) probeert m'n macrolens en onderwijl mag ik met haar camera de hoekzoeker uitproberen.
En nu ik dan toch de macrolens op de camera heb zitten ga ik na een fikse regenbui (eindelijk weer wat regen na al die droogte) even door de tuin en het gemeenteplantsoen.
8-6

Ik mag de grijsverloopfilter(s) van Paula uitproberen. Dat doe ik met haar camera omdat de verloopringen niet passen op een van mijn lenzen. Ik bof, ontzettend mooie luchten! Ik gebruik haar ND 8.
Mooi in evenwicht vind ik zelf, nergens geen over- of onderbelichting en het voorgrondgras nog groen!
9-6

Vandaag heeft Marcel de rest van de zeskampfoto's van afgelopen zaterdag bij zijn Picasa-albums gezet:
11-6

Vandaag is er 40 plus voetbal in Doornenburg (6 tegen 6) en Marcel doet ook mee. Of ik foto's kom maken. Volgens hem is dat gemakkelijk omdat de heren toch niet meer zo snel lopen... Ja, ja... Nou ik mis nog steeds de bal op de meeste foto's. Maar hier zal ik een aantal foto's plaatsen met bal... ;-)
Er zijn ook geen scheidsrechters bij deze wedstrijdjes anders had hij dit toch vast wel de "kop ingedrukt"... toch?
Ja, Marcel jij vindt alles lekker hè?
"Breed maken" !! (Ik vang zo af en toe een voetbalterm op).
Rond 16.00 uur hou ik het voor gezien, het begint te onweren en regenen. Wedstrijden worden dan ook (tijdelijk?) gestaakt en ik moet vanavond nog een keer terug naar Doornenburg. Dan naar het achter de voetbalvelden liggende kasteel.
Misschien moet ik het eens bij de allerjongste voetballertjes proberen... ;-) De beste foto van vandaag. Mooie blauwe terugkomende kleuren in shirt/bal/tribunestoelen/ramen/reclame/broek/schoenen èn een mooie actie van het jochie !! (En de bal erop!)
Na het eten weer terug naar Doornenburg. Nu naar het kasteel voor een concert van Dick van Altena met zijn band. (Toen ik in Oosterhout woonde waren we dorpsgenoten). Genieten van Betuwse liedjes. Mooi ! En de regen en het onweer zijn tussentijds voorbij getrokken. Dat is maar goed ook want het is een openluchtconcert op de binnenplaats van het kasteel.
Picasa-album met zeskampfoto's
dickvanaltena.com